Bredbånd til lokalområder – måske kan du søge midler hertil?

Oprettet d.

Middelfart kommune har sendt følgende til Nørre Aaby Lokaludvalg:

Til jeres orientering er det nu muligt at søge midler fra årets Bredbåndspulje, der bidrager til at få bredbånd ud til lokalområder, hvor man ikke kan få en ordentlig internetforbindelse. Sidste år var der få ansøgere og derfor vil vi gerne have budskabet bredt ud, så flere borgere får øje på muligheden for at få en bedre dækning.

Der er to muligheder for at søge tilskud fra Bredbåndspuljen. Den almindelig ordning, som er målrettet adresser, hvor flere kan gå sammen om en ansøgning og den særlige ordning, der er målrettet enkeltstående adresser.

Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur afdækker adresserne med dårlig dækning og har sendt vedhæftede breve de til pågældende adresser i deres e-Boks. Det er vigtigt at fremhæve, at det kun er adresser, som har modtaget brevet, der er tilskudsberettiget.