En ny erhvervsforening for Nørre Aaby og omegn er nu en realitet.

Med 28 virksomheder som medlemmer fra den stiftende generalforsamling og 15 andre på bedding er Nørre Aaby og Omegns Erhvervsforening kommet flyvende fra start.

Bestyrelsen kommer til at bestå af Thomas Rasmussen og tømrermester Martin Rasmussen, der bliver henholdsvis formand og næstformand. Lajla Jakobsen fra Middelfart Vinduespolering bliver kasserer, mens Janne Platz fra Galleri Platz kommer i bestyrelsen med ansvar for foreningens kommende hjemmeside og sociale medier. René Holm Hansen, Viby Efterskole, får tjansen som sekretær. Lars Pape, LP Byg, og Arne Mossin, Middelfart Vinduespolering, står parate som suppleanter. Revisortitlen går til Bent Skov, BDO.

Der er fra start en bred spredning på brancherne for virksomhederne ligesom placeringen både er i Nørre Aaby men også Båring og Asperup.